De Blauwe Koerier

Beste lezer van onze krant, de Prins, zijn Ceremoniemeester en Adjudant adviseren ieder van Uiterwaarden tot Regulieren de zorgen te vergeten en de teugels te laten vieren en vol energie, zonder weerstand en gespeend van elke rem bruisend feest te blijven vieren van Everdingen tot Beusichem.

Blauwe Koerier (voorkant)

Archief

Klik op het jaartal om De Blauwe Koerier in te zien
2024 2023 2022 2020 2019

Al meer dan 50 jaar maken wij de leukste krant van Papklokkendam. Een enthousiast team van vrijwilligers staat ieder jaar weer klaar om iedereen in ons mooie stadje te voorzien van alle ditjes en datjes rond en over het Carnaval van De Blauwlappen.

De opbrengst van onze krant komt volledig ten goede aan het zogenaamde doelgroepen-Carnaval. Een advertentie in De Blauwe Koerier betekent een bijdrage aan het feest voor kinderen, senioren en gehandicapten. Zonder adverteerders zouden wij voor deze groepen geen activiteiten kunnen organiseren. Dus steun ons met jouw advertentie en help ons het Carnaval te blijven organiseren voor iedereen.

Hieronder vindt je een overzicht van alle mogelijke afmetingen (prijzen zijn inclusief).

Aantal eenheden Afmeting (bxh) Afmeting (mm) Prijs (€)
1 1x1 85x441 3650
2 2x1 175x441 6750
1x2 85x933
3 3x1 265x441 80
1x3 85x1424
4 2x2 175x933 110
1x4 85x1915
5 1x5 85x2406 130
6 3x2 265x933 155
2x3 175x1424
1x6 85x2898
7 1x7 85x3389 180
8 2x4 175x1915 200
1x8 85x388
9 3x3 265x1424 220
10 2x5 175x2406 230
12 (halve pagina) 3x4 265x1915 250
24 (hele pagina) 3x8 265x388 450

Heb je een vraag over het aanleveren van jouw advertentie, neem dan contact op met de redactie door het sturen van een mail naar krant@deblauwlappen.nl. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we hieronder al op een rijtje gezet.

FAQ

Stuur jouw advertentie naar: krant@deblauwlappen.nl

Bij voorkeur als PDF. Let op! Heb jij jouw advertentie alleen beschikbaar als een grafisch bestand (afbeelding met een extensie als JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, AI of EPS) stuur ons dan dit originele bestand. Het is niet nodig dit bestand te converteren naar een pdf. Heb je al een advertentie gemaakt in een programma als Adobe InDesign of Affinity Publisher, exporteer deze dan als pdf én stuur ook het originele (indd of afpub) bestand.

Ja. Gebruik bij voorkeur een tekstvak, zodat je werkt binnen de juiste afmetingen. Sla je advertentie op als Word document (doc of docx) én als pdf. Stuur ons altijd beide bestanden! Stuur ook alle originele afbeeldingen en/of logo’s mee.

Ja. Stuur ons je logo, het te gebruiken lettertype en eventueel een paar afbeeldingen, dan maken wij hier een advertentie van. In de regel zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Bij voorkeur stuur je je logo als vector bestand. Dit is een bestand dat je misschien zelf niet kunt openen, maar waar wij wel de meest kwalitatieve advertentie mee kunnen maken. Vector bestanden hebben vaak een extensie als SVG, AI of EPS. Stuur overige afbeeldingen (grafische bestanden met extensies als JPG, PNG, TIFF of BMP) altijd in een zo hoog mogelijke resolutie. Hoe meer pixels hoe beter!

Geen zorgen. Vaak ben je rijker dan je denkt. Als je een logo hebt laten maken, dan heb je deze altijd opgeleverd gekregen als vector. Het bestand met je logo heeft een extensie als SVG, AI of EPS. Vaak kan je dit bestand niet openen en gebruik je daarom het (pixel) bestand met een extensie als JPG, PNG, TIFF of BMP. Dus kijk nog eens tussen de bestanden die je ooit aangeleverd hebt gekregen van de persoon of het bedrijf dat jouw logo heeft gemaakt, ongetwijfeld zit daar een vector bestand tussen. Maar ook als je recent je etalage, bus of bedrijfsauto hebt laten beletteren is er gebruik gemaakt van een vector bestand of is dit speciaal voor jou gemaakt op basis van het door jouw aangeleverde pixel logo. Echt geen vector kunnen vinden? Stuur dan wat je hebt en onthoudt daarbij: hoe groter het bestand dat je stuurt, hoe meer pixels dit heeft en hoe groter de kans dat wij hier een vector van kunnen maken of dat we jouw bestand kunnen gebruiken met een minimaal kwaliteitsverlies.

Ja. Stuur ons altijd het originele bestand dat jij als advertentie aangeleverd hebt gekregen. Vaak kunnen we die advertentie probleemloos overzetten naar het juiste formaat en met de juiste afmetingen. Denk wel van te voren na over de verhoudingen van de advertentie. Zo is het onmogelijk om van een vierkante advertentie een rechthoekig formaat te maken zonder concessies te doen aan hoogte en breedte verhoudingen. Het eindresultaat stemmen we natuurlijk altijd met je af. Samen lossen we het op!

Ja. Vaak is een advertentie eenvoudig te voorzien van een vrolijke achtergrond of kan carnavalesk worden aangekleed met confetti en/of serpentines. Kleine moeite, groot plezier! We helpen graag, want hoe meer vrolijke advertenties we kunnen plaatsen hoe leuker onze krant uiteindelijk wordt.

Laat de persoon of bedrijf even contact opnemen met de redactie (mail naar krant@deblauwlappen.nl), dan stemmen wij de details verder af.

Adverteerders 2024

Administratiekantoor Financi
Autobedrijf Helmond
AUTO BOON
Autorijschool De Snelweg
Baby Spa Babylicious
Banketbakkerij Verhallen
Basic Look
Batteryservice Culemborg
Beauty by Elmy
Betonmortelcentrale Gorkum B.V.
Bij Marielle
Bradaal Wonen & Slapen
Brownies&downieS Culemborg
Café De Havenmeester
Café No 23
Cafetaria Monja
Car Company Culemborg
Cees Pouw Groenservice
Citax Tiel Personenvervoer
Coret Fysiotherapie
Delano
Den Hollandsche Gedenktekens
Deur & Design Centre
De Witte Schuur
Dierenspeciaalzaak ARRY
Dokman Tweewieler Specialist
Drankenspecialist van Rooij
DS-events
Elands Body Fashion
EnergieBesparingsExpert
Erik van Dillen Tuinverzorging
E & S Adviseurs Installatietechniek
Expert Culemborg
F1 Computers
Firma G.C. Baggerman
Gebr. Pothuizen B.V.
Glasparelbedrijf VSC Culemborg bv
Grandico Solutions
Grauwelman Tweewielers
Gunther's Family Fit
Handelsonderneming Uittenbogert Culemborg B.V.
Hanhart Graaftechieken V.O.F.
Hart for Her Culemborg
HEMA Culemborg
Het Kasteeltje Culemborg
HEWI Meubelstoffeerderij
Heykoop Bloemisten
HMS Schoonmaak
Hoveniersbedrijf Frank van Gameren
Jaap de Kaasboer
Jansen Tweewielers
JB Tuin en Park Techniek B.V.
Jessika's Hairfashion
Jojo's Hairstyling
Joh. Versteeg B.V.
Jos Meijdam
Kapsalon Hair Happinez
Lody Bouw
Lydia's Hairfashion
Martens Schilderwerk
ML Airco Techniek
MST Logistics
Nomot B.V.
Outdoorable Lifestyle
Pearle Opticiens Culemborg
Petra's Nails & Feet
PHB Bouw
PLUS Giel Smits
Profile Nout - Jägers Culemborg
Psychologen Praktijk Nieuwegein
Quintes Waardenburg
Scheurwater Kozijnen B.V.
Schildersbedrijf van Driel
SlimBestraten.nl
Solar Experience Center
Stichting Samen Verder
Stoffenhuis Langhorst
Tandprothetische Praktijk J.M. Volgers
Transport- en Verhuisbedrijf Van Sterkenburg B.V.
Tuin- en Parktechniek De With
Vakgarage GECU
Van Arnhem Bouwgroep
Van Duinkerken Total Office Care
Van Mourik Computerservice
Van Veluw Compressoren B.V.
Vink Groep
VVD Culemborg
Wammes BV
Wilfred de Jong Oogzorg