Krantlopen

Waar en wanneer

Het betreft hier het eenmalig bezorgen van de Blauwe Koerier bij de mensen thuis in Culemborg zo'n week of 3 voor het carnavalsweekend. Hierbij zal je dan een aantal dagen de tijd krijgen een paar honderd kranten bij de aan je toegekende straten te bezorgen.

Het doel

Het doel van krantlopen is dat we als vereniging zelf de Blauwe Koerier distribueren binnen Culemborg. Enerzijds om de kosten van onze krant te drukken. Maar anderzijds ook om garant te staan voor een goede verspreiding van onze Blauwe Koerier, zodat iedereen in Culemborg goed op de hoogte is van onze festiviteiten rondom en met carnaval.

Om dat doel prettig te bereiken zoeken we voldoende vrijwilligers, zodat eenieder eenmalig! 'slechts' een aantal honderdtal kranten hoeft rond te brengen. Hoe meer handjes hoe prettiger dit voor eenieder wordt, dus daarom meld je aan en doe iets goeds voor je vereniging, zie verderop voor aanmelden!

Aanmelden!

Als je je op wilt geven om mee te helpen de Blauwe Koerier rond te brengen, stuur dan een mailtje naar info@deblauwlappen.nl , dan hoor je zo spoedig mogelijk wat terug.